Lesboek Drumstudio Hans Sambrink

Kom je op drumles dan krijg je les uit dit boek. Een eigen ontwikkelde lesmethode waarbij je drummenderwijs het notenschrift leert begrijpen. In het lesboek wordt veel aandacht besteed aan o.a. de groove, de feel en de techniek, het opbouwen van fills en licks, het samenspelen met anderen, diverse muziekstijlen (o.a. Latin, Pop, Rock,Swing ), linear drummen, sticking en nog veel meer. Alles wordt belicht waar je als drummer wat aan hebt. Geen droge stof want vanaf de eerste les speel je al een pakkende groove. Het boek is bij het lesgeld inbegrepen.

Drumcharts

Een drumchart is een uitgeschreven drumpartij van een muziekstuk. Naast de lessen uit het drumboek gaan we daar ook mee aan de slag. Je krijgt dan een drumchart van een bekend muzieknummer waar we mee gaan werken en voor je het weet speel je dezelfde groove en fills als de professionele drummer die erbij zat te drummen. Wil je een nummer meespelen van je favoriete groep dan maak ik daar een drumchart van en gaan we er mee aan de slag. Dit is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam.

Overige drumboeken in de studio

Ben je al wat langer op les en heb je geen moeite meer met het lezen van de drumnotatie, dan gaan we ook werken met ander lesmateriaal. Een grote keus uit verschillende drumboeken in diverse stijlen zijn aanwezig in de drumstudio.

Drumlessen in Hallum

Drumstudio Hans Sambrink