De Drumstudio

In de drumstudio is alles aanwezig om je drumlessen zo leuk mogelijk maken. Je drumspel kan worden opgenomen met professionele opname-apparatuur zodat je bij het beoordelen van het eindresultaat naar een mooi uitgemixte drumsound zit te luisteren. Niets is leerzamer dan je zelf terug te horen hoe je drumt.

Drumkits in de studio

Akoestisch: Yamaha Recording Custom 9000 serie 10-12-13-15-16-22 inch De originele Recording Custom Series (ook wel 9000 Series genoemd) is ontworpen in 1975. Door de jaren heen is deze kit een legendarisch drumstel geworden: hij wordt genoemd als ‘the most recorded drum set in history’. Zildjian cymbals Ludwig Black Beauty Snaredrum Slingerland Sound King Snaredrum
Elektronisch: 2 x Roland TD 17KVX Deze uitgebreide sets hebben drie bekkenpads, met naast de twee CY-8's ook nog de grotere CY- 13R ridepad én de VH-10 hihatpad, die gewoon op een hihatpedaal wordt gemonteerd. Het hart van de TD-17 kits is een volledig nieuwe module met een gelijksoortige sound-engine als de topklasse TD-50 kit. Die zorgt voor gelijkmatige overgangen in dynamiek waardoor je roffels en fills nog natuurlijker klinken.

Overige activiteiten in de drumstudio

Hoewel de drumstudio is ingericht, en met apparatuur is uitgerust voor het opnemen van drumlessen, wordt de studio ook regelmatig gebruikt voor het opnemen van diverse artiesten. Zo is de laatste cd van Anneke Douma “In Libben Fol Muzyk” in de drumstudio geproduceerd en opgenomen.

Drumlessen in Hallum

Drumstudio Hans Sambrink